ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ 6 – 13
Α. GROUP 06 – 09 | B. GROUP 10 – 13

Ίσως ο πιο δύσκολος και πιο απαιτητικός προπονητικός τομέας.

 

Εδώ ακούμε εμείς τους μικρούς μας αθλητές και όχι αυτοί εμάς. Αρκετά ακούν και υπακούουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις και δραστηριότητες. Η προπόνησή τους, είναι το παιχνίδι τους και η προετοιμασία για ένα υγειές σώμα και ένα υγειές μυαλό.

 

Εδώ προσαρμόζουμε τα πάντα στο δικό τους κόσμο και βλέπουμε μαζί τους, με τα δικά τους μάτια. Κατεβάζουμε τα πάντα στο δικό τους ύψος. Ακόμα και τους προπονητές.

 

Παιχνίδια που σήμερα παίζουν στα PC τους, γίνονται εργαλεία προπόνησης και διασκέδασης. Ανταγωνισμού και δεξιότητας.

 

Τροποποιούμε τα προγράμματα. Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη και την ευλυγισία και στα τυχόν τα ειδικά προβλήματα του παιδιού.

 

Διορθώνουμε τις μυϊκές ανισορροπίες. Προσαρμόζουμε τον όγκο και την ένταση της προπόνησης. Ακούμε τα παιδιά και τα παράπονά τους για ενοχλήσεις, ασκήσεις που δεν τους αρέσουν, στάσεις που τα ενοχλούν και κυρίως τι τους αρέσει και τα κάνει να περνάνε χαρούμενα και εποικοδομητικά, όση ώρα βρίσκονται στον χώρο μας.

 

Τέλος, θα πρέπει να τονισθεί, αν και είναι αυτονόητο, ότι είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, τόσο στον τρόπο και τον τόνο που αναφερόμαστε σε κάθε παιδί, όσο και στην συμπεριφορά μας, την ματιά μας, το τρόπο που θα τα ακουμπήσουμε και θα τα κάνουμε να μας εμπιστευθούν και να μας αγαπήσουν σαν δικούς τους γονείς.

 

Έχουμε φροντίσει, όλοι οι προπονητές των παιδικών τμημάτων να είναι γονείς τουλάχιστον δύο παιδιών, ηλικιών μέχρι 16 ετών. Έτσι είναι πέρα από το επαγγελματίες γυμναστές και “επαγγελματίες γονείς”

Κλείσε το δοκιμαστικό σου σήμερα, εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση και με επιπλέον δώρο μία υπηρεσία έκπληξη στο τμήμα αισθητικής προσώπου σώματος.